0 0,00
0 items
No products in the cart.
Tinder fotoshoot

Tinder Fotoshoot

Online daten is populairder dan ooit. Het is makkelijk en je hebt gelijk al wat info over die persoon. Met online daten moet je ook rekening houden met dat je goede foto’s hebt en een leuke profieltekst. Een Tinder fotoshoot kan je daarbij helpen.

Ik heb al honderden foto’s gemaakt voor zowel mannen als vrouwen om hun dating foto beter te maken. Hierdoor weet ik heel goed wat wel en niet werkt in een dating app.

Mijn klanten ontmoeten meer mensen na het uploaden van mijn foto’s.

Welke foto kan je het best gebruiken voor Tinder?

Tinder foto

Je tinder foto moet natuurlijk op en top zijn. Daarom is het belangrijk om niet willekeurig een foto te kiezen. Het is je visitekaartje als iemand op je profiel komt. De perfecte foto moet een duidelijke foto zijn. Hoe weten mensen anders hoe je eruit ziet?

Zet bijvoorbeeld geen foto op tinder waarop jij een hamburger naar binnen loopt te werken. Foto’s bepalen het succes, hoe beter de foto hoe meer likes je zult ontvangen en uiteindelijk ook meer matches krijgt.

Tinder foto tips

Een gouden tip, plaats niet meer dan zes foto’s. Iemand wil snel zien wie jij bent, als de persoon er teveel moeite voor moet doen dan haken ze al snel af. Plaats foto’s van je gezicht, maar ook van je lichaam. Het blijft soms toch een vleeskeuring.

Wil je gelijk je Tinder foto updaten? Boek dan nu een Tinder shoot! En wie weet krijg je meer swipes naar rechts.

Online Dating Profile Photography
5/5
1 uur

Tinder Basis

Geen kleding aanpassing

1 locatie

5 foto’s bewerkt, geselecteerd door jou.

Levertijd binnen 7 dagen

Amsterdam Online Dating Photography
5/5
1 uur 30 minuten

Tinder Premium

1 kleding aanpassing

2 locaties

10 foto’s bewerkt, geselecteerd door jou.

Levertijd binnen 7 dagen

Beste foto's voor online daten!

Goede foto's

Je staat op een datingsite maar je hebt geen idee welke profielfoto je moet kiezen. Wat zijn nou echt goede tinder foto’s? Je wilt natuurlijk de perfecte digitale eerste indruk maken.

Een goede profielfoto is een foto waarop jij goed zichtbaar bent. Onderzoek heeft uitgewezen dat een compositie waarin de bovenste derde van je lichaam te zien is voorkeur heeft voor je hersenen. Een mix van alles is natuurlijk het beste.

Welke foto’s zet je dan op je Tinder profiel of dating app? Een goed idee is om dit soort foto’s te maken. Een foto als jij je hobby uitvoert, Foto’s van reizen die je gemaakt hebt, met je huisdier of alleen van je gezicht doen het ook goed. Maar maak niet een foto dat je op het strand staat, iedereen heeft zo’n foto zorg dat de foto authentiek is.

Maar zorg met alle foto’s wel dat jij goed in beeld staat en dat je als enige op de foto staat.

Slechte foto's

Welke foto’s je niet moet doen. Doe geen zonnebril op die je gezicht bedekt. Ga niet met andere mensen of vrienden op de foto. Mensen gaan er namelijk altijd vanuit dat jij de minst aantrekkelijke bent op de groepsfoto. Gebruik geen goedkope camera, als de foto geen goed beeld heeft haken velen al af.

En nee, een grote vis in je handen helpt ook niet. Foto’s van jezelf in een spiegel doen het vaak ook niet goed, ook al kunnen gym foto’s het wel goed doen.

tinder-fotoshoot-amsterdam
tinder-fotoshoot-nederland

Achtergrond op foto's

Een foto met een felle kleur als achtergrond word vaak overgeslagen. Achtergronden moeten een rustig gevoel geven. Als je zelf heel blond haar hebt ga dan niet een foto met een witte achtergrond op je profiel zetten. Hierdoor kan de ander je minder goed zien.

Spontane foto's

Een spontane foto voor je datingprofiel werkt het beste. Dit kan zijn dat jij op het terras zit en je vrienden maken een spontane foto van je. Dit kan zijn als jij vrolijk met een drankje in je hand zit. Hier heb je geen fotograaf voor nodig.

Fotograaf voor spontane foto's

Wil je toch meer kwaliteit foto’s dan is het verstandig om een fotograaf in te huren. Die weten natuurlijk net even jou beste foto te maken. Een fotograaf zorgt er ook voor dat jij je op je gemak voelt voor de camera en ze kunnen een pose aanraden waardoor je net even wat meer indruk maakt met je foto.

Daarnaast helpt een beetje Photoshop ook al heel wat. De foto word natuurlijk bewerkt, waardoor de kleuren net iets lichter of donkerder worden. Hierdoor kan iedereen jou goed zien. Dit heeft weer invloed op de hersenen van de persoon die jou foto bekijkt.

Interesse in een fotoshoot? Kies dan een van de tinder pakketten om je Tinder profiel weer up to date te brengen.

Outfit Ideas for Tinder Photos
5/5
2 uur

Tinder Diamond

2 kleding aanpassingen

3 locaties

15 foto’s bewerkt, geselecteerd door jou.

Levertijd binnen 7 dagen

Tinder Fotograaf Nederland
5/5
2 uur

Tinder & Linkedin

2 kleding aanpassingen

2 locaties

20 foto’s bewerkt, geselecteerd door jou.

Levertijd binnen 7 dagen

Matches opleveren

Als je een match wilt moet je zelf ook swipen. Het is helaas niet zo dat wanneer jij foto’s op je profiel hebt staan dat je automatisch een match of date krijgt. Mensen zouden jou toch naar rechts moeten swipen in plaats van naar links.

Laat zien wie jij bent! Helaas gebeurt het nog steeds vaak genoeg dat iemand er op foto’s anders uitziet dan in het echt. Wees je zelf, vroeg of laat komt diegene er toch wel achter.

Vertel een verhaal in je foto's

Hiermee zorg je ervoor dat iemand langer op je profiel blijft. In een paar foto’s moet jij alles van je zelf laten zien. Vergeet natuurlijk ook niet een mooie profieltekst te schrijven. Hou het kort maar krachtig.

Tinder Fotoshoot in Amsterdam
Dating foto

Hoe werkt een fotoshoot met een Tinder fotograaf?

Voordat we echt beginnen heb ik natuurlijk wat meer info nodig en vind ik het altijd belangrijk om de persoon te leren kennen. Daarom zullen we een kort gesprek via telefoon of e-mail hebben om jou style te bespreken, wat jij leuk vindt en wat het best bij jou past, locatie van de tinder fotoshoot en wanneer de tinder fotoshoot plaats vind.

Vertel een verhaal in je foto's

Hiermee zorg je ervoor dat iemand langer op je profiel blijft. In een paar foto’s moet jij alles van je zelf laten zien. Vergeet natuurlijk ook niet een mooie profieltekst te schrijven. Hou het kort maar krachtig.

Locatie van de shoot

Alle plekken waar de shoot plaats vind liggen dicht bij elkaar. Daarnaast kan je ook een outfit wissel doen indien dit bij het pakket zit die jij gekozen hebt.

Tijdens de shoot maak ik tussen de 80 en 200 foto’s. Uit deze foto’s mag jij een bepaald aantal foto’s kiezen. Dit ligt aan het pakket dat jij gekozen hebt. Nadat je een selectie hebt gemaakt zal ik een kleur correctie uitvoeren en de foto bewerken zodat jij er op je best uit ziet!

In welke stad vind de shoot plaats?

Een fotoshoot kan je overal in Nederland boeken. Standaard vind de Tinder shoot in Amsterdam plaats, maar dit kan ook in Rotterdam, Den haag, Utrecht of Maastricht.

In elke stad kan de shoot plaatsvinden. Echter zitten hier wel extra reiskosten aan verbonden. Tijdens de fotoshoot zal er Engels gesproken worden.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op of boek gelijk je Tinder Photoshoot!

Volg mij ook op Instagram

error: This content is protected!